Gratis verzending vanaf €100 | Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
/
Bezorgen

Bezorgen

Tijdens onze openingstijden voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Alle pakketten van hoerakinderschoenen.nl worden verzonden met PostNL of DHL. Zodra het pakket is verzonden ontvang je per email de Track & Trace code.

Gratis verzenden binnen Nederland en België

Hoerakinderschoenen.nl levert aan klanten binnen Nederland en aan internationale klanten. De verzendkosten binnen Nederland zijn gratis vanaf €100,- voor alle bestellingen.

Verzenden naar overige landen

Hoerakinderschoenen.nl bezorgt ook internationaal. Europese klanten betalen de kosten conform het tarief van DHL.

Verzenden met Track & Trace

We verzenden alle bestellingen met Track & Trace code. Dit gebeurt bij PostNL en DHL naar het bij bestelling aangegeven afleveradres. Mochten wij hier om bepaalde redenen van afwijken dan krijg je hiervan via e-mail een bericht.

Niet thuis?

Was je niet thuis toen de bezorger bij je aan de deur stond? Dan vind je een kaart in de brievenbus met daarop een PostNL of DHL- servicepunt. Het pakket zal na 1 keer aanbieden bij een PostNL of DHL servicepunt afgeleverd worden waar je het pakket zelf kan afhalen. 

Ophalen in winkel

Het is mogelijk om je bestelling op te halen in onze winkel HOERA! Kinderschoenen in Veldhoven. Dit kun je aangeven bij je bestelling. Bestellingen die op werkdagen voor 15.00 uur geplaatst zijn liggen dezelfde dag nog klaar in de winkel. Neem bij het afhalen van je bestelling je factuur mee naar de winkel. De factuur dient als bewijs van aankoop. Indien de bestelde items niet naar wens zijn kunnen ze tevens geruild of geretourneerd worden in de winkel. De financiële afhandeling bij retouren/ruilingen worden via de webshop afgehandeld. Je ontvangt dus geen aankoopbedrag terug in de winkel, maar het betreffende bedrag wordt via hoerakinderschoenen.nl teruggestort op je rekening.

Vragen over het bezorgen van een bestelling? Vul dan het contactformulier in of mail naar webshop@hoerakinderschoenen.nl en we zullen je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.