Gratis verzending vanaf €100 | Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
/
Retourneren

Retourneren

Voorwaarden:

Indien je niet tevreden bent met een ontvangen product of je een product wilt ruilen, heb je het recht het product aan HOERA! Kinderschoenen te retourneren of te ruilen.

Voorwaarden:
Mocht je aankoop niet aan je verwachtingen voldoen heb je het recht om artikelen tot 8 werkdagen* na ontvangst retour te sturen. Dit kan je melden via de website door het contactformulier in te vullen via de knop contact.

Wij vinden het fijn wanneer je daarbij als volgt te werk zou willen gaan:

  • Meld je retour of ruiling binnen 5 dagen aan na ontvangst via ons contactformulier
  • Vul het retourformulier in en voeg die toe bij je retourpakket
  • Stuur je pakketje hierna binnen 5 dagen retour.

*voor sale items geldt een retourtermijn van 5 werkdagen.

Contactformulier
Bij het retourneren en/of ruilen vul je het contactformulier in onder vermelding van het factuurnummer. Het factuurnummer staat vermeld op de factuur die je per email hebt ontvangen. Vul bij opmerking/vraag het artikelnummer van het product in dat je wil ruilen/retourneren en indien mogelijk de reden van retourneren.

Retourzendingen
Zorg ervoor dat het te retourneren artikel nog voorzien is van de originele verpakking en in de oorspronkelijke doos (in het geval van schoenen). Artikelen worden niet geaccepteerd:

  • als ze gedragen en/of gebruikt zijn,
  • beschadigd zijn of wanneer je zelf geprobeerd hebt de beschadiging te herstellen;  
  • als je de gebruiksaanwijzing niet hebt opgevolgd.

De retourkosten zijn voor rekening van de klant. We adviseren om het pakketje aangetekend te retourneren zodat het pakketje traceerbaar is met een track & trace code. 

Omruilen
Wanneer je wenst te ruilen wordt het geruilde product kosteloos naar je verzonden. Je betaalt wel zelf de retourkosten bij het postkantoor.

Verwerking retour en terugbetaling
HOERA! Kinderschoenen zal uiterlijk binnen 14 werkdagen nadat een product in goede staat retour ontvangen is, het betaalde aankoopbedrag, exclusief de verzendkosten, rechtstreeks op je bankrekening terugstorten (indien via iDEAL betaald is of zelf overgeschreven), of opdracht geven aan de creditcardmaatschappij om het bedrag bij te schrijven. Vanaf het moment dat HOERA! Kinderschoenen het aankoopbedrag terugstort moet er rekening worden gehouden met 2 a 3 dagen verwerkingstijd via het betalingssysteem Multisafepay.

De retourzending kan verzonden worden naar onderstaand adres:

HOERA! Kinderschoenen

Kromstraat 12

5504 BC Veldhoven

Nederland

Vragen over het retourneren of ruilen van artikelen? Vul dan het contactformulier in of mail naar webshop@hoerakinderschoenen.nl en we zullen je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.