Gratis verzending vanaf €100 | Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
/
Over ons

Hoera! kinderschoenen

Over ons

HOERA! Kinderschoenen is vooruitstrevend op het gebied van kinderschoenen & bijbehorende accessoires. Telkens zijn we op zoek naar de laatste trends en fijnste items. Natuurlijk vinden we het uiterst belangrijk dat kinderen goed (leren) lopen op passende schoenen die daarnaast ook nog eens hip en trendy zijn. Daarom vinden wij het belangrijk dat de voeten goed en vakkundig opgemeten worden voor je tot aanschaf van nieuwe schoenen overgaat. Daarom hebben we goede meetapparatuur en bieden we een prachtige collectie kinderschoenen in onze stenen winkel.

Door een enorme passie die ontstaan is voor ondernemen en een voorliefde om mensen blij te maken, opende Meike op 14 Februari 2018 HOERA! Kinderschoenen in Veldhoven-Dorp. Al gauw werd het aanbod en de collectie uitgebreid en door de huidige situatie waarin we verkeren werd de vraag naar webshop steeds groter. Inmiddels kunnen we met trots zeggen dat we een begrip zijn op het gebied van kinderschoenen in Veldhoven en omgeving.

Daardoor konden wij op woensdag 25 augustus 2021 de deuren van ons nieuwe paleisje openen. Het is maar een deur verder, Kromstraat 12, maar de collectie schoenen en het assortiment accessoires hebben we enorm uit kunnen breiden. Ook de mogelijkheid om samen met Meike en haar team op je gemak de schoenen te passen biedt door de ruimte veel nieuwe mogelijkheden.

Bij HOERA! Kinderschoenen vind je een mooie, met passie geselecteerde collectie kinderschoenen en accessoires. We zorgen altijd voor een mooie basiscollectie maar ieder seizoen hebben we ook een aantal eyecatchers! Je bent altijd welkom om eens binnen te lopen Gate of Olympus en inspiratie op te doen.

See you!

Gratis verzending
vanaf €100
Retourneren binnen 14 dagen

Shop hier de nieuwste najaars- collectie!