Over

Bij HOERA! Kinderschoenen vinden we het uiterst belangrijk dat kinderen lopen op goed passende schoenen die daarnaast ook nog eens hip en trendy zijn. Daarom vinden wij het belangrijk dat de voeten van kinderen goed en vakkundig opgemeten worden voor je tot aanschaf van nieuwe kinderschoenen over gaat. Naar ons idee een van de belangrijkste redenen om kinderschoenen niet online te kopen. Daarom hebben we goede meetapparatuur en bieden wij een goede en mooie collectie kinderschoenen in onze winkel aan de Kromstraat 12a in Veldhoven.

Door een enorme passie die ontstaan is voor ondernemen en een voorliefde om mensen blij te maken is op 14 februari 2018 HOERA! Kinderschoenen in Veldhoven- Dorp geopend.

Bij HOERA! Kinderschoenen ben je aan het goede adres voor hippe, trendy en eigentijdse kinderschoenen van maat 19 t/m 40. Naast ons aanbod kinderschoenen, kun je bij ons ook terecht voor leuke sokjes, rugzakjes en andere accessoires. Daarnaast ben je natuurlijk altijd welkom om eens binnen te lopen en inspiratie op te doen. Zien we je snel!?