Merken

Continue op zoek zijn naar merken die ervoor zorgen dat de collectie de perfecte mix is tussen nieuwe en bestaande merken uit de kinderschoenenwereld is een hele leuke uitdaging. Shoesme ontwikkelt kwaliteitsschoenen voor de eerste stapjes en zorgen zo ieder seizoen weer voor verrassende printjes en kleurtjes. Daarnaast hebben we BunniesJR dat zorgt ervoor dat kindjes op een verantwoorde en hippe manier hun eerste stapjes zetten.
Clic! en HIP zorgen ieder seizoen voor een geweldig en trendy sfeerbeeld. Tijdens de zomerinkoop zijn we erg enthousiast geworden van Salt Water Sandals; de perfecte leren sandaal die ook in het water kan! Ook hebben we voortaan de slofjes van Mockies; zij staan bekend om hun trendy en praktische ontwerpen met een minimalistische hedendaagse twist. Aantrekkelijk voor stijlvolle en trendsettende moeders.

We wachten met smart op de wintercollectie van 2020. Mooie materialen, heerlijke printjes en vernieuwende modellen. De inkoop voor voorjaar/ zomer ’21 staat voor de deur, maar eerst zijn we klaar om dit seizoen te knallen samen met jullie. Volg onze website, Facebook en Instagram en blijf op de hoogte! Hierbij een overzicht van de merken van najaar/ winter ’20:

Accessoires